Over Ons

 

In 2021 viert Euro Top Concept dat het al 20 jaar de machines van KLAAS verdeelt in België. Dankzij dat partnerschap kan de Bornemse firma innovatieve oplossingen aanbieden, iets waar iedere dakwerker voordeel uit kan halen.

 


EVOLUTIE IN SAMENWERKING

 

Al 20 jaar lang verdeelt Euro Top Concept uit Bornem de machines van het Duitse merk KLAAS in België. Die succesvolle samenwerking heeft al een spectaculaire evolutie gekend. Waar alles in 2001 voornamelijk begon met (revolutionaire) liften, heeft de firma anno 2021 superperformante kranen in zijn gamma. En dat komt dakwerkers alleen maar ten goede, want het is geen geheim dat het juiste materiaal op alle vlakken in winst resulteert. Euro Top Concept is dan ook trots dat het machines kan aanbieden die aan de top van de innovatie staan. Het hanteert niets voor niets het motto 'altijd hoger, altijd sterker, altijd verder.'

 


SUCCESVOLLE PARTNERSCHAPPEN

 

Het succes van Euro Top Concept wordt bewezen in talrijke partnerschappen in heel België, zowel met klanten als met werkgeversorganisaties. In zo'n partnerschap kan het bedrijf de meest innoverende hijsoplossingen aanbieden, waarmee dakwerkers steeds zwaardere lasten zonder problemen kunnen hanteren. Tevens kunnen ze met het complete gamma aluminium KLAAS-kranen op trailer of vrachtwagen werkhoogtes van 25 tot 60 m en offsets van 18 tot 50 m aanbieden.

 

Ontdek het volledige gamma en de financieringsmogelijkheden op www.klaas-belgium.be. Aarzel niet om Euro Top Concept te contacteren voor advies.


HOOGWERKERS KLAAS OVERTUIGEN
DOOR POLYVALENTIE

Wie een polyvalente hoogwerker wil met de modernste technologie en het grootste gebruiksgemak, hoeft niet verder te zoeken. De krachtige THEO 20 en 25 en de nieuwe Rudi 21 kunnen troeven voorleggen waardoor de keuze meteen gemaakt is.
THEO en RUDI verplaatsen zich op een bestelwagen met rijbewijs B voor een ongekend comfort en snelheid.

De uitvoering van de hoogtewerkers bij ETC is gebaseerd op de jarenlange ervaring met mobiele kranen uit aluminium. Er wordt overigens gewerkt met technologie die ook toegepast wordt in het domein van brandweerwagens, wat uiteraard de betrouwbaarheid ten goede komt.


De hoogwerkers THEO - ontleed aan de oprichter van KLAAS, Theodor Klaas - vallen op door hun kracht. De THEO 20 heeft een reikwijdte van 14,5 m voor lasten tot 250 kg - zowel achterwaarts als zijdelings. Werken in de hoogte gaat tot max. 20 m.

De THEO 25 gaat op zijn beurt 25 m hoog en haalt voor lasten tot 250 kg reikwijdtes tot 15 m. Voor lasten tot 100 kg reikt deze machine achterwaarts 19,3 m ver en 17 m zijdelings.


De RUDI 21 kan tot 21 m hoog gaan en heeft een achterwaartse reikwijdte van 15 m voor lasten tot 250 kg.

Alle hoogwerkers zijn erg krachtig maar worden toch erg eenvoudig en comfortabel bediend, mede dankzij de gesofisticeerde technologie. Dat zorgt ervoor dat de hoogtewerkers erg veelzijdig kunnen worden ingezet.De kracht van Euro Top Concept


- Exclusief invoerder van de merken KLAAS – AMAK –THEO in België sinds 2001
- Verdeler van de GEDA producten sinds 2005
- Verdeler van UNIC Krane sinds 2022
- Een dynamisch team dat in België ongeveer 1000 machines onderhoud en herstelt.
- Een jonge ploeg van gemotiveerde techniekers die op regelmaat extra opleidingen volgt.
- Een stand-by tijdens de week van 7u tot 19u en op zaterdag van 9u tot 17u
- COP erkend door de overheid sinds 2012
- Rechtstreeks contact met de fabrikant voor zowel wisselstukken als herstellingen
- 2 jaar garantie op wisselstukken & werkuren
- 10 jaar garantie op de TS- TSR –TFR mastdelen
- Vervangtoestellen aan democratische prijzen

En ook nog…

- Steeds 75 machines in bestelling
- Vertegenwoordigers waarbij het niet stopt bij het ondertekenen van een bestelbon
- Tweedehands machines met garantie
- Promo’s en acties op de verschillende producten
- Een groot gamma van producten in verticaal transport

EURO TOP CONCEPT NV breidt haar gamma uit met UNIC MINIKRANEN

We zijn uiterst fier u te kunnen meedelen dat EURO TOP CONCEPT NV vanaf heden dé exclusieve verdeler in België is voor UNIC MINIKRANEN.  Dit zorgt voor een nuttige en complementaire uitbreiding op ons bestaand productgamma van KLAAS kranen en liften.

 

De UNIC MINIKRANEN, of SPINKRANEN, zijn de meest compacte kranen in de wereld.  Ze combineren Japanse spitstechnologie en R&D met een krachtige kraan, wat resulteert in een uitzonderlijke hijscapaciteit.

 

UNIC MINIKRANEN zijn bijzonder flexibel inzetbaar en kunnen u helpen bij jobs waarbij de toegang of de werkplaats minimaal is.  UNIC is een pionier in dit marktsegment.  Zij hebben de eerste minikraan ontwikkeld in 1991, waardoor UNIC kranen een aanzienlijke technologische voorsprong hebben op andere merken.  Dit resulteert in maximale inzetbaarheid in combinatie met een uitzonderlijk gebruiksgemak.

 

Van hijswerken in binnenruimte, tot glasplaatsing, u kan er zeker van zijn dat UNIC MINIKRANEN de geschikte oplossing heeft voor uw uitdaging.

 

UNIC MINIKRANEN kennen vele toepassingen: Glasplaatsing – Verticaal glastransport - Beperkte toegankelijkheid – Tussenverdiepingen – Ondergronds – Werken op dak – Monumentenzorg – Tuinaanleg – Maritieme hijswerken – Machineherstellingen en -verhuizingen – Offshore hijswerken – Petrochemie – Fabrieksonderhoud – Tunnelwerken – Shopping centra – Retailparken – Film & Entertainment – Restauratieprojecten – Onderhoud van waterwegen – Onderhoud van spoorwegen – Luchtvaart – Staalbouw – Gevelbekleding – Nutsbedrijven – Hernieuwbare energie – enz…

 

De UNIC MINIKRANEN zullen zowel in verkoop als in verhuur worden aangeboden.  Hijscapaciteit van 1 Ton tot 10 Ton, in diesel of elektrische uitvoering of combinatie van beide.